Küllüce Köyü İlkokulu
BİTLİS/ MUTKİ/ Küllüce Köyü İlk/Orta Okulu

VİZYON

Her yerde ve her zaman başarılı olacak, geleceğe şimdiden hazır, 21. yüzyılın; Yaratıcı, Dünyaya uyumlu, Sorunlara çözüm getiren, Girişken, Yurtsever, Yüksek donanımlı, Üretken, Ahlaklı, Dinamik, Öğrenmeyi seven; Bireylerinin yetiştirildiği, Türkiye’nin önde gelen okulları arasında olmak ve uluslararası düzeyde adını duyurmak.

MİSYON

Küllüce Köyü İlkokulu olarak: Atatürk ilke ve düşüncelerini benimsemiş, Bireysel farklılıkların önemsendiği bir ortamda; Dünya’da ve Türkiye’de tercih edilen, ülke geleceğine olumlu katkılarda bulunacak; Üretken, Yaratıcı, Sorumluluk sahibi, Bilimsel düşünceyi ön planda tutan beyinleri; En gelişmiş öğretim yöntemleriyle birleştirilmiş, Teknoloji destekli, ve Dünya merkezli eğitim ile yetiştirmektir.

Öğretim Şekli :TEKLİ

TEKLİ

ÖĞRETMEN SERVİSİ MEVCUTTUR.

Uydu İnternet (VSAT)

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

İL MERKEZİNE YAKLAŞIK 40 KM.UZAKLIKTADIR.ANCAK YERLEŞİM YERİNE EN YAKIN İLÇE GÜROYMAK OLUP YAKLAŞIK 15 KM UZAKLIKTADIR.

YERLEŞİM YERİ KÖYDÜR.100-120 HANE VARDIR.800-900 NÜFUSU VARDIR.

Kontenjan Bilgileri

Her kademe ve sınıfta 30 öğrenci kontenjanı bulunmaktadır.Ancak sınıflardaki öğrenci sayısı ortalama 26´dır.

TÜBİTAK PROJE ÇALIŞMALARI YAPILMAKTADIR